Cristina Chiriac

Președinte
Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)

Doctor în economie al Academiei Române și președinte al Asociației Naționale a Antreprenorilor, a fost vicepreședinte al Autorității de Valorificare a Activelor Statului în perioada 2009–2012, având o experiență relevantă în aparatul guvernamental, începându-și cariera în administrație publică în funcția de consilier al Corpului de Control al Primului Ministru.

Începând cu 2012, Cristina Chiriac își dedică tot mai mult timp dezbaterilor și publicării articolelor pe teme economice, militând pentru reformarea sistemului, promovarea antreprenoriatului și reducerea birocrației.

În noiembrie 2016 publică singura carte relevantă în materie de privatizări – Marea Privatizare, iar în 2019 este coautor al volumului Educație Antreprenorială. Școala de business, scris cu scopul de a crea o cultură antreprenorială adaptată vremurilor.

În 2010 a fost desemnată de către Comisia Europeană ambasador al Rețelei Europene a Ambasadorilor Antreprenoriatului Feminin și în anul 2020 a fost numită Ambasador pentru Săptămâna Europeană a Competențelor Profesionale.