Nicoleta Munteanu

Vicepreședinte
Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)

Nicoleta Munteanu este vicepreședintele Asociației Naționale a Antreprenorilor și Managing Partner la EURO INSOL, companie care activează pe piața de insolvență din România.

Este avocat, membru al Baroului București din anul 2002 și practician în insolvență din anul 2005. Este membru UNPIR și INSOL Europe.

Deține un master în managementul programelor și proiectelor de achiziții (2008) în cadrul Universității Naționale de Apărare „Carol I” și este doctor în domeniul Ordine Publică și Siguranță Națională.

Este absolventă a Colegiului Național de Apărare și are studii de aprofundare în domeniul Științelor Politice din cadrul SNSPA.

Este Ambasador și Mentor în European Network of Female Entrepreneurship Ambassadors care oferă sprijin în special prin promovarea unor figuri de succes cu rol motivațional și European Network of Mentors for Women Entrepreneurs care oferă sfaturi practice femeilor care și-au lansat de curând o afacere. Este fondatoarea programului de educație antreprenorială pentru copii Kids in Business.